Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Jordi Llisterri- CR) El bisbe auxiliar de Barcelona Sebastià Taltavull presenta nou llibre. Us porto al cor, d'Editorial Claret, és un recull dels articles que els darrers tres anys ha publicat cada setmana al setmanari Catalunya Cristiana.

El títol surt de la carta de Sant Pau als Filipencs. Un “us porto al cor” que vol recollir el que com a bisbe va experimentant cada dia amb la gent que es troba, tant creients com gent allunyada de l’Església. Diu que tots n’aprèn coses. I ho prega. Ho explica en aquesta entrevista.

També explica com Francesc és una font d’inspiració dels seus textos, com ho va ser Benet XVI. I ens ensenya una edició de l’exhortació l’Evangelíi Gaudium subratllada, marcada, i treballada a fons. Per això, en el dia Sant Jordi, Sebastià Taltavull diu que “l’Evangelii Gaudium és un dels llibres que hauria de tenir tothom”, i que “va molt bé que la llegeixi molta gent que no és d’Església perquè ajuda a estimar-la”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.