Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) Pregó Pasqual a la Fundació Blanquerna de la teresiana Maria Victòria Molins. Com cada Nadal i cada Pasqua, Blanquerna organitza un acte cultural i musical que emmarca el pregó d’un convidat rellevant. Dijous al vespre s’ha fet el de Pasqua d’aquest any en el que Viqui Molins ha proposat una Pasqua viscuda amb alegria, esperança i en la que Jesús ressuscitat se l’ha de saber veure en les coses de cada dia: “viure les tantes espurnes d’esperança que ens envolten”.

En aquest vídeo podeu veure el Pregó complert en el que Molins parla d’una “alegria que ningú podrà arrabassar-nos”. Per fer-ho, descriu la reacció dels apòstols i posa com a exemple Teresa de Jesús, la santa que dóna nom a la congregació teresiana i de la que s’escau el cinquè centenari del seu naixement. Molins també va rebre fa poques setmana el Doctorat Honoris Causa per la Universitat Ramon Llull.

Com és habitual, l’acte va comptar amb la participació del Cor Blanquerna format per professors i alumnes dels seus centres universitaris, i en aquesta edició també hi va intervenir el grup de jazz Bernat Casares Trio.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.