Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) Aquest dimarts es posa en funcionament a Manresa un servei de dutxes dirigit a les persones que no poden tenir aquest servei a casa o que es troben en situació de sense llar i que està ubicat al Centre que l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael gestiona a través de la Fundació Germà Tomàs Canet a l'antic convent de les germanetes dels pobres.

El nou servei de dutxes, que inicialment estarà obert els dimarts i dijous de quatre a sis de la tarda, té capacitat per a uns 70 usos diaris i compta amb quatre espais diferenciats: zona de dutxes per a homes, zona per a dones, bany per a nadons i dutxa adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. L'accés al servei és obert, lliure i no cal cap tipus de derivació prèvia.

L'adequació de l'equipament ha estat possible gràcies al finançament de la Fundació Rosa Oriol i l'Obra Social de Caixabanc. L'equipament estarà coordinat per voluntaris de la Fundació Germà Tomàs Canet i la Fundació Rosa Oriol.

El funcionament s'anirà adaptant a les necessitats que vagin sorgint a mesura que l'equip de voluntaris i les persones ateses plantegin, amb l'objectiu de crear un espai que vagi més enllà d'una prestació merament assistencial.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.