Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) Després d’uns anys, l’Hospital Sant Joan de Déu reprèn enguany la tradició de fer una exposició de pessebres a les seves instal·lacions. L’exposició inclourà un gran pessebre fet amb clics de Playmobil, tres diorames escenificant l’anunciació, el naixement i els reis, i una mostra de pessebres de diferents llocs del món. El públic que el visiti tindrà l’oportunitat de veure coses tan curioses com els reis descansant o la mare de Déu canviant el bolquer al nen Jesús.

La iniciativa, que ha rebut l’ajut de la Direcció General d’Afers Religiosos, comptarà també un taller mòbil perquè els pacients puguin fer figuretes del pessebre i s’oferirà als nens i nenes un 'joc del pessebre' perquè el facin tot veient l’exposició. L'hospital convida les famílies a enviar una foto del pessebre de casa bans del 25 de desembre. Les imatges s'inclouran a l’exposició projectada en una pantalla. Així la podran veure tots els pacients i famílies que passin durant les festes de Nadal per l’Hospital.

També es projectaran les fotos del pessebres que els treballadors de l’Hospital fan a les seves plantes: tot un tast de la creativitat que desperta la preparació del Nadal entre els diferents col·lectius.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.