Salta al contenuto principale

Immagine rimossa.

Us recordem que el proper 4 de novembre de 2013 és l’últim dia per presentar treballs al 4t Premi TIC a l’escola. El guardó, concedit per la FECC amb la col·laboració d’Atlantic Devices, vol premiar les millors unitats didàctiques realitzades amb suport de la pissarra digital.

Hi poden participar tots els professionals de l’educació en actiu, individualment o formant equip, que desenvolupin la seva tasca docent en un centre (d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà o superior), adherit a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

El treball haurà de consistir en la descripció d’una experiència educativa desenvolupada a l’aula i que utilitzi les tecnologies de la informació i la comunicació com a instrument innovador d’ensenyament-aprenentatge.

Aquesta experiència haurà de prendre la forma d’una unitat didàctica i caldrà que es desenvolupi amb el suport de la pissarra digital. Per llegir les bases completes, adreceu-vos a:

http://www.escolacristiana.org/premistic/4tPremiTICalescolaBases-2.pdf

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.