Salta al contenuto principale

Com fer un simulacre a l’escola? Quines mesures s’han de prendre en moments de dificultat? Quines s’han de prendre per prevenir cap accident? Com s’han d’observar els senyals quotidians al carrer i a l’escola?

Amb la intenció de donar resposta a aquestes preguntes, el departament de Treball de la Generalitat de Lleida ha presentat a les escoles el personatge de ficció Napo, que ha creat el Parlament Europeu per abordar qüestions de seguretat i riscos als centres educatius.

La presentació ha tingut com a objectiu que els centres escolars, a més de fer simulacres, incloguin tots els temes de seguretat i riscos laborals en la seva agenda per tal que l'alumnat, en finalitzar els estudis obligatoris i incorporar-se al món laboral, conegui aspectes de la seguretat en totes les seves vessants.

L’escola Sagrada Família de Lleida hi va presentar una petita programació amb la idea fer una setmana de la seguretat als diferents cicles i etapes tot coincidint amb el tema del simulacre.

Si hi esteu interessats, en aquesta qüestió, adreceu-vos a http://www.napofilm.net/ca/napos-films, on podeu conèixer en Napo en totes les llengües reconegudes pel Parlament Europeu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.