Salta al contenuto principale

(TSKV) Aquest any la pasqua TSKV celebra el 10è aniversari. Què tindrà Raimat que any rere any joves de diferents llocs vulguin venir a passar-hi uns dies? Un podria dir que en 10 anys ja hem fet de tot, però no, aquest any tot just COMENCEM!
Mai fa mandra començar un viatge, uns dies de vacances... Ens agradaria poder començar sempre allò que ens apassiona. En l’inici de tota aventura sempre hi ha una crida d’algú o quelcom que ens atreu. Fins i tot començar és esperançat quan se’ns ofereix com una segona oportunitat, quan hem vist que moltes coses no tenen sentit però malgrat tot hi ha algú que ens diu, comencem?
Jesús ha contemplat el món, un món on cada dia hi ha milers de persones rient, però també plorant; un món on hi ha uns pocs rics i molta gent pobra; un món on uns viuen en pau i altres sofreixen l’horror de la guerra... Davant d’aquest món Jesús té un pla, un pla que demana de col•laboradors i col•laboradores, un pla que necessita de gent apassionada i disposada a viure com Ell, a treballar amb Ell.
Jesús ens crida pel nom i ens diu, COMENCEM?
“Obre els ulls, COMENCEM!” volen ser uns dies de trobada personal i amb grup d’allò més profund de la vida. Un espai privilegiat per escoltar de nou que el Déu de Jesús ens crida.
Del 28 al 31 de març tenim l’encontre de la Pasqua TSKV al Col•legi Jesuïtes Lleida – Col•legi Claver, a Raimat. No t’ho pensis gaire i COMENCEM!

Roger Torres i Aguiló sj

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.