Salta al contenuto principale

El proper Dimecres 6 de març de 2013, a les 20.00 h.
al Monestir de Sant Pere de les Puel·les, a Sarrià, Barcelona, tindrà lloc la presentació d'ebla humanitas, amb intervencions de Maria Rosa Lloveras, directora del grup ebla; Ignasi Dies, director general d’ebla humanitas i la ponència inaugural “Una mirada transcendent sobre l’Art i l’Arquitectura”, a càrrec del Prof. Jesús Oliver-Bonjoch, director docent d’ebla humanitas. Al final de l’acte es servirà una copa de cava. Es prega confirmació : info@eblahumanitas.cat
www.eblahumanitas.cat

ebla humanitas neix amb el propòsit d’acostar l’Art i el patrimoni històric a persones de totes les generacions, i de contribuir així a la seva formació humanística, enriquint-los amb coneixements i procediments que els ajudin a prosseguir el seu propi desenvolupament cultural i espiritual. Darrere d’aquest projecte hi ha una llarga i sòlida experiència docent, així com una profunda reflexió sobre la didàctica i les possibilitats educatives del patrimoni cultural.

Amb la nostra oferta de cursos i tallers us proposem d’anar més enllà de la percepció superficial i purament estètica, i conèixer el context històric, social i cultural on es va crear l’obra d’art, per a poder connectar amb la seva significació profunda, amb el què, el com i el perquè, i gaudir així més intensament de la seva bellesa i del missatge que transmet.

Us proporcionarem eines adequades per a llegir les claus i les pistes històriques, i seguir les petjades de cada època, que ens permetin entendre la història de la pròpia ciutat, comprendre un monument o una obra d’art. Organitzem viatges culturals pensats alhora com un temps de lleure i un espai per a gaudir de l’art i la bellesa i conèixer altres realitats culturals i històriques.

ebla humanitas va ser fundada l'any 2012 per ebla Gestió Documental, S.L. i actualment és una branca educativa dirigida pel Prof. Jesús Oliver-Bonjoch. El terme ebla estableix el vincle amb ebla Gestió Documental, S.L. i el terme humanitas defineix la vocació humanística i alhora pedagògica.

La societat ebla Gestió Documental, S.L. té actualment tres línies de negoci pròpies:

- ebla Gestió Documental. Liderada per Maria Rosa Lloveras i José Alberto Alonso.
- ebla manuscripta. Liderada per Carme Muntaner.
- ebla humanitas. Liderada pel Prof. Jesús Oliver-Bonjoch.

Si vol saber d'on prové el nom d'ebla, visiti la secció Archivum Secretum del web d'ebla Gestió Documental.

ebla Gestió Documental, S.L. envia periòdicament targetes virtuals. Si vol visualitzar-les, vagi a la secció de Targetes virtuals del web d'ebla Gestió Documental.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.