Salta al contenuto principale

El darrer número de la revista Valors (novembre 2009) inclou una entrevista amb Ignasi Carreras resumida per Toni Rodon (aquí) a partir d'una conversa a l'espai de la revista a Ràdio Estel d'uns 20 minuts que podeu descarregar-vos clicant aquí.

Ignasi Carreras és director de l’Institut d’Innovació Social d’Esade, la qual té l’objectiu de desenvolupar les capacitats de les persones i de les organitzacions empresarials. És també professor al Departament de Política d’Empresa. Ha sigut director general d’Intermón-Oxfam (1988-2005). Anteriorment, va treballar a la Generalitat de Catalunya i a la Universitat Politècnica (1981-1988). És autor de diversos llibres sobre lideratge, compromís o comerç just i de nombrosos articles per mitjans de comunicació. Encara avui col·labora en diferents organitzacions empresarials i ONG.

En aquesta entrevista parla sobre el lideratge social i de com pot orientar-se al servei de les causes que impulsen les organitzacions. "El lideratge social és sobretot un lideratge de servei, no orientat al poder, molt mogut pels valors, un lideratge en el qual el que és fonamental és la causa que s’impulsa", diu. "És un lideratge més compartit i amb més protagonisme. Acostumen a ser persones honestes, amb una gran autoritat moral i que no busquen cap rendiment econòmic amb el que estan portant a terme".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.