Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Centre Edith Stein) Nova edició de la campanya de reis "Reis per a tothom", organitzada pel Centre Cristià dels Universitaris i on col·laboren Ràdio Estel, Catalunya Cristiana, el Club més Amics i el Museu Diocesà de Barcelona. La recollida de joguines noves i obsequis per a la gent gran és de l´1 de novembre al 22 de desembre. Si voleu més infrmació per aportar joguines o ser voluntari, cliqueu aquí.

En el context de la sessió de mestres espirituals del proper dijous, volem proposar-vos aquest recull d´informació sobre Teresa Benedictina de la Creu (Edith Stein), figura de referència que dona nom al Centre Edith Stein i que va dedicar la seva vida a la recerca espiritual.

Dissabte 17 de desembre de 10 a 13 hores tindrà lloc unameditació de Nadal a càrrec del bisbe auxiliar, Sebastià Taltavull i que es durà a terme a l´auditori del Centre Edith Stein. L´entrada és lliure i cal inscricpió prèvia adocencia@dpuniversitaria.org

Quin tipus de pregària és la més adient en cada moment determinat? estem preparats per assumir una pregària meditativa profunda? aquest serà el tema central de la 2ª sessió del III Cicle de meditació i diàleg a partir de Grans Mestres Espirituals que tindrà lloc el djious 24 de novembre a les 19 hores al Centre Edith Stein.