Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

És una proposta que ens fa la JOC Nacional de Catalunya i les Illes per aquest diumenge, 13 de novembre, per celebrar el dia de la CIJOC, en record de l'aniversari de naixement de Joseph Cardijn, fundador de la JOC.

La Cijoc és la coordinadora internacional de la JOC i, fins fa ben poc, ha comptat amb un consiliari català, en Josep Maria Romaguera. La JOC europea està treballant la campanya Dignity, en la qual s'aprofundeix sobre la dignitat perduda dels i les joves en tots els seus àmbits i de com reivindicar-se per recuperar-la.

Aquesta celebració permetrà un intercanvi directe amb joves de tot el món, compartint testimonis i experiències (i un pica-pica, que mai no està de més!).

La JOC convida els i les joves (i els i les no tan joves) a trobar-se al seu local, al carrer Rivadeneyra 6, 8è., de Barcelona, el proper diumenge 13 de novembre de 2011, a les 6 de la tarda.

Per a més informació, podeu contactar amb Oriol Martínez: joventutobreracristiana@gmail.com, al telèfon 93.302.29.24 i al mòbil 678.47.96.01.

Un@ jove treballador (i immigrant, i en atur, i en precari...) val més que tot l'or del món!
M.S.