Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Fundació Pere Tarrés) El Parc de la Ciutadella ha acollit aquest dimecres més de 1.500 infants en la Festa dels Casals que organitza la Fundació Pere Tarrés i que ha tingut en els valors de la solidaritat i de compartir l’eix de la trobada. Hi ha assistit nens i nenes dels casals d’estiu així com dels Centres Oberts i Diaris del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés.

Durant el matí, els assistents han pogut gaudir de diverses actuacions de grups infantils, jocs i activitats de lleure. L’actuació central ha anat a càrrec de la companyia d’animació infantil 'Més Tomàquet'.

Aquesta trobada ha estat un dels actes centrals de la campanya de colònies i casal d’estiu que la Fundació Pere Tarrés organitza aquest any i on participen més de 20.000 infants i joves a Catalunya. La campanya compta amb la implicació de més de 4.000 monitors, la majoria d’ells voluntaris, i deixa unes xifres que posen de manifest la magnitud de la Fundació, confirmant-se així com l’entitat més gran de Catalunya dedicada al lleure.

Fins al Parc de la Ciutadella s’han apropat l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, qui ha adreçat unes paraules als infants dels centres d’esplai que hi eren presents; el director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig; el director general d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família, Ramon Terrassa; la regidora del Districte de nous Barris a l’Ajuntament de Barcelona, Irma Rognoni; i el director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Enric Vendrell. Tots ells han volgut mostrar el seu compromís amb la infància i l’educació en el lleure en el desenvolupament de l’infant.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.