Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

Find out more

Arxius adjunts
Documento

(CR) Des de fa quatre anys el grup Investigacions en Sociologia de la Religió (ISOR) de la Universitat Autònoma de Barcelona ha posat la mirada en hospitals i centres penitenciaris. Ara presenten els resultats d'una recerca que ha analitzat com s'acomoda la creixent diversitat religiosa en aquests dos tipus d'institucions públiques. En el marc del projecte GEDIVER-IN, han organitzat dos actes sota el títol 'La gestió de la diversitat religiosa en centres hospitalaris i penitenciaris a Espanya' que tindran lloc els proper dilluns i dimarts al Palau Macaya de Barcelona.

El taller internacional 'Religion in public institutions: methodological challenges, institutional comparisons and key variables' té com a objectiu obrir un espai de debat i d’intercanvi d’experiències sobre la gestió de la diversitat religiosa en les institucions públiques a diferents països europeus.

En dues sessions, comptaran entre d’altres amb la participació de Irene Becci (Université de Lausanne), Claire de Galembert (Centre National de Recherche Scientifique), Sophie Gilliat-Ray (Cardiff University), Ines Michalowski (Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung) i Julia Martínez-Ariño (Université de Montréal).

Aquests dos dies de treball finalitzen amb la jornada 'Gestió de la diversitat religiosa, balanç i perspectives de futur', una sessió oberta al públic en la qualper presentar els principals resultats del projecte GEDIVER-IN. Es farà amb dues taules de debat: 'Diversitat religiosa, quins reptes per a les institucions públiques?' i 'La gestió política de la diversitat religiosa: 14 anys d’experiència".

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.