Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Fundació Blanquerna / IQS).- Aquest dimarts, Blanquerna i IQS, centres de la Universitat Ramon Llull (URL), han presentat el nou Grau en Farmàcia que s'impartirà el curs 2014-2015 en un acte que s'ha celebrat al Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

La presentació del nou Grau en Farmàcia ha estat a càrrec de Màrius Duran, degà de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, i Rosa Nomen, degana d'IQS School of Engineering, i ha estat moderada per Pilar Gascón, vocal d'Investigació i Docència del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COF).

La titulació de Farmàcia, que fins ara només es podia estudiar en una universitat catalana, és de cinc anys i compta amb una vuitantena de places. Part de les assignatures del pla d'estudis s'impartiran en anglès, i a més a més de les pràctiques tutoritzades, els estudiants faran estades a la indústria farmacèutica. La carrera suposarà fer més de 1.000 hores de laboratori i simulació i 9 (6+3) mesos de pràctiques obligatòries a oficines de farmàcia, farmàcia hospitalària i indústria farmacèutica o alimentària. També s'oferten 4 mencions o especialitats en: Alimentació i Nutrició; Farmàcia Assistencial; Disseny i Producció de Fàrmacs; i Gestió i Màrqueting Farmacèutic.

Serà la primera vegada que dues institucions de la Universitat Ramon Llull imparteixen un Grau conjuntament. L'objectiu és sumar l'expertesa d'l'IQS en l'àmbit de les ciències i el de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna en la formació de professionals que tenen cura de la salut de les persones per oferir una titulació amb una clara orientació humanisticocientífica.

Temàtica
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.