Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Un pessebre complert d'onze figures és el que sortejarem el 16 de desembre entre tots els qui formeu part de la Xarxa CatReligió. Un pessebre de resina amb figures de quinze centímetres d'alçada amb el naixement complert, els tres reis, un pastor i sense caganer de Pessebres.com

El sorteig d’aquest pessebre serà entre totes les persones que us heu apuntat a la Xarxa CatReligió durant aquest any. Si no en formeu part podeu apuntar-vos aquí abans del dilluns 16 de desembre i també entrareu en el sorteig.

La Xarxa CatReligió està formada per aquells lectors que també ens doneu el suport econòmic i ens ajudeu a cobrir els costos per poder seguint actualitzant cada dia el portal.

Entre altres promocions, els membres d’aquest Xarxa tenen accés a La Setmana de CatalunyaReligió i poden escollir si volen rebre el butlletí diari gratuït i/o un resum setmanal amb una selecció dels millors continguts del portal. El butlletí setmanal només és accessible per al membres de la Xarxa que ens ajuden amb una aportació econòmica anual i, a més de rebre'l per correu electrònic, poden consultar tots els resums anteriors en aquesta pàgina. 

El guanyador o la guanyadora del sorteig rebrà a casa el pessebre sense cap cost. El dia de 16 farem el sorteig perquè aquest any pugueu estrenar pessebre.