Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) El president d’ERC, Oriol Junqueras, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, protagonitzen dijous de la setmana vinent un diàleg organitzat per la Fundació Joan Maragall sobre la vivència de la fe en l’exercici de la vida política. En un col·loqui moderat per Joan Rigol explicaran com viuen la fe des de la seu compromís polític, com intenten mantenir la coherència i la tensió que es produeix entre poder i servei o entre l’estratègia de partit i la construcció comunitària de la política.

Amb aquest acte es tanca el cicle de diàlegs “Viure la fe des de”... que ha parlat de la ciència, la filosofia, l’art, la comunicació, i la política i que es va iniciar el 24 d’octubre.
En cinc taules rodones persones de diferents àmbits han aportat la seva visió del què significa viure el seu compromís intel·lectual, social o professional des de la fe cristiana. Han parlat des de la ciència Ramon M. Nogués i Ramon Pascual, moderats per David Jou; des de la filosofia Begonya Roman i Francesc Torralba, moderats per Pere Lluís Font; des de l’art Daniel Giralt-Miracle i Carles Torner, moderats per Ramon Pla i Arxé; i des de la comunicació Anna Figuera i Albert Sáez, moderats per Josep M. Carbonell.

Totes les sessions se celebren en l’auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.