Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) Com era d’esperar, entre els llibres religiosos més venuts aquest Sant Jordi el tema papal va davant. Les vendes d’aquest dimarts de la Llibreria Claret de Barcelona indiquen quins han estat els llibres que han tingut més sortida. En els tres primers se situen Arturo San Agustín amb la seva crònica del relleu papal “De Benedicto a Francisco” (Fragmenta) i la primera edició d’un llibre del cardenal Bergoglio en català “Ment Oberta, cor creient” (Claret). Entre els tres primers també se situa el teòleg Josep Maria Rovira Belloso amb "Déu fa créixer les persones" (Edicions Saragossa).

Entre els més venuts per aquesta llibreria especialitzada també hi ha el llibre entrevista a l'ara papa “Converses amb Jorge Bergoglio” i altres autors habituals com Hilari Raguer amb “Ser independentista no és cap pecat”, José Antonio Pagola amb “Jesús i el diner”, i mossèn Ballarín amb “Pluja neta i bassals bruts”. Entre els deu primers també hi ha altres autors que van signar a la Llibreria Claret com Lucia Caram amb “Mi claustro és el mundo” o M. Teresa Quintana amb “Intuïcions del cor”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.