Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Sant Feliu) La Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, en la persona del seu bisbe, Agustí Cortés Soriano, ha realitzat un donatiu de 10.000€ a la diòcesi de Cartagena, per a col·laborar amb les necessitats de la ciutat de Llorca després del terratrèmol del passat 11 de maig.
 
Aquest import prové d’un Fons Social del bisbat que es nodreix dels donatius que particulars i entitats, normalment religioses, fan a l’església local amb la qualificació expressa de “donatiu per a finalitats socials”.
 
La diòcesi de Cartagena, amb el seu bisbe al capdavant, José Manuel Lorca Planes, han informat les altres diòcesis d’Espanya durant aquests mesos per fer conèixer l’afectació patida a Llorca a causa del terratrèmol. A l’últim informe es fa referència per exemple al patrimoni diocesà malmès i es parla de divuit esglésies i edificis religiosos situats al casc històric, altres barris i altres pedanies de la ciutat.

El mateix mes de maig, el bisbe Agustí va escriure al bisbe José Manuel per expressar-li en nom propi i de tota la diòcesi “nuestra comunión en el dolor y nuestra cercanía en la oración”. Ara, com a signe concret d’aquesta comunió i com a mostra de solidaritat amb tots els afectats, s’ha fet efectiu aquest donatiu de 10.000€.