Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Sant Feliu de Llobregat) Càritas Interparroquial de Vilafranca ja té dos pisos per a homes sense llar en situació d’exclusió social. Dijous el bisbe Agusti Cortés va beneir un nou pis destinat a homes sols, majors de 55 anys i amb ingressos baixos, que no tenen cap habitatge o el que tenen no reuneix les mínimes condicions d’ habitabilitat. Aquest projecte de Càritas de Vilafranca, compta amb la col·laboració de Càritas Diocesana de Barcelona i l’Ajuntament de Vilafranca.

El bisbe de Sant Feliu de Llobregat va beneir el nou pis compartit per a homes sense llar en un acte en el que van assistir Jordi Roglà, director de Càritas Diocesana de Barcelona, Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, i un gran nombre de voluntaris de Càritas.

Aquest acte està inclòs dins del programa de la Visita Pastoral a l’Arxiprestat de Vilafranca que el bisbe Agustí està realitzant des del passat 3 de febrer i fins al 29 de maig. Per aquesta visita s’han programat un seguit de reunions, trobades i actes que estant permetent al bisbe Agustí Cortés conèixer de primera mà la realitat eclesial i social d’aquesta zona, les seves necessitats i potencialitats. Durant les primeres setmanes, va centrar-se en conèixer les diferents realitats de Vilafranca ciutat. Aquest arxiprestat és el més gran dels 9 que integren la Diòcesi de Sant Feliu, tant en territorio, 333,5 km2, com en nombre de parròquies i temples, 32.