Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Els bisbes catalans va fer públic el 17 de marc un nou document conjunt en el que es reafirmen clarament en els continguts del document Arrels Cristianes de Catalunya.

El proper dimecres 6 d’abril al migdia els bisbes el presentaran públicament. El nou text, Al servei del nostre poble, afirma que els bisbes “reconeixem la personalitat i els trets propis de Catalunya, en el sentit genuí de l’expressió, i defensem el dret a reivindicar i promoure tot el que això comporta, d’acord amb la doctrina social de l’Església”. 

L'acte de presentació es farà a la Facultat de Teologia de Catalunya. L'acte estarà presidit pels dos arquebisbes metropolitans, el de Tarragona, Jaume Pujol, i el de Barcelona, el cardenal Lluís Martínez Sistach. Per presentar el contingut del document també hi intervindran el degà-president de la FTC, Armand Puig, i el professor de la FTC i de la Universitat Ramon Llull Francesc Torralba.

Al servei del nostre poble”, publicat amb motiu dels 25 anys d’Arrels cristianes de Catalunya, no fa cap pas enrere respecte els plantejament que van formular els bisbes catalans el 1985: “és ocasió especialment idònia per reafirmar la validesa i l’actualitat del seu missatge”.