Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Dos personatges de referència en el seu àmbit de dedicació i treball s’han incorporat aquesta setmana a CatalunyaReligió.cat. Maria Victòria Molins retratarà el món l’acció social i Octavi Fullat parlarà d’educació en l’espai de vídeo-blocs. Aquesta setmana ja hem publicat les dues primeres aportacions a aquest nou espai de comentaris en format vídeo que se sumen a la col·laboració que va iniciar fa unes setmanes Francesc Torralba.

Victòria Molins és teresiana i escriptora. Va ser directora de l’editorial STJ i ha escrit una quarantena de llibres, especialment de recull de testimonis. Però des fa anys està compromesa amb l’acció social amb els col·lectius més marginals del barri del Raval de Barcelona. Allà viu amb una comunitat de religioses Teresianes. En la seva primera col·laboració ens parla precisament de la seva “mística del carrer”. Darrerament ha tingut gran repercussió el llibre que va inspirar la pel·lícula Camino.

Octavi Fullat és un expert educació reconegut arreu del món. Catedràtic emèrit de Filosofia de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, té dos doctorats Honoris Causa, un dels quals va rebre fa poc de la Universitat Ramon Llull. És escolapi i ha impartit nombrosos cursos i conferències sobre educació i publicat desenes de llibres, el més recent les memòries, La meva llibertat. Entre altres responsabilitat, va ser president del Consell Escolar de Catalunya. En primer vídeo-bloc sobre educació a CatalunyaReligió, comença parlant dels conceptes d’autoritat i llibertat.