Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Des de que vam iniciar CatalunyaReligió.cat ens ha arribat el suport i l’entusiasme de moltes persones i institucions. Hem cobert un espai informatiu a la xarxa amb una presència positiva. La nostra finalitat és presentar l’activitat dels grups, institucions i comunitats religioses del nostre país. Catalunya seria diferent sense aquest treball i aquesta presència, especialment rellevant en l’àmbit educatiu i en l’acció social. Això és el que estem explicant des de l’11 de setembre del 2009.

L’entusiasme inicial per CatalunyaReligió.cat es va traduir en un primer moment en el suport econòmic de diverses institucions que el van fer possible. Ara, continuem comptant la seva complicitat però hem de tenir nous suports que assegurin la continuïtat del projecte.

Estem al vostre servei les 24 hores, 7 dies a la setmana i 365 dies a l’any. En part és possible per la presència desinteressada d’una àmplia xarxa de col·laboradors. Però també necessitem recursos per retribuir les persones que s’hi dediquen professionalment i alguns dels col·laboradors, per mantenir un espai de treball i el material necessari, per cobrir les despeses de manteniment informàtic i la inversió en la tecnologia del portal, entre altres.  

És per això que us convidem a tots els qui sentiu alguna complicitat amb aquest projecte i que valoreu aquest servei a unir-vos a la Xarxa CatRel. Des dels inicis hem acumulat més de 300.000 usuaris únics i hem servit més d’un milió de continguts als qui heu visitat el portal. Aquesta presència pot continuar sumant i multiplicant-se amb les vostres aportacions.

La Xarxa CatRel vol respondre a aquesta necessitat i oferir-vos alguns serveis als qui en formeu part i ens assegureu una aportació anual. Inicialment, a partir de l’estiu, us oferirem l’accés a un resum setmanal i tindreu un accés preferent en els primers actes públics que organitzarem des de CatalunyaReligió. Puntualment, us informarem de com posem en marxa aquests serveis i com es van ampliant.

També convidem tot tipus d’entitats, moviments, grups i parròquies a sumar-se a la Xarxa CatRel. A més dels patrocinadors que consten al peu de la portada, us oferim constar com a entitats adherides a la Xarxa CatRel i, al mateix temps, oferir-vos la nostra col·laboració per divulgar de les vostres activitats. Escriviu-nos o truqueu-nos per poder-ho concretar.  

D’altra banda, aquells qui ho desitgeu també podeu fer una aportació puntual sense cap més compromís.

CatalunyaReligió.cat va néixer per sumar. Us demanem que sumeu amb la vostra aportació.

Nota: Aquelles persones que ja vareu fer una aportació CatalunyaReligió.cat i voleu sumar-vos a la Xarxa CatRel us agrairem que us poseu en contacte amb nosaltres. També les entitats ens podeu contactar a través de info@catalunyareligio.cat o al 674 050 748