Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(David Casals - CR) Diverses institucions cristianes evangèliques han iniciat campanyes amb l'objectiu de col·laborar amb els damnificats dels dos terratrèmols que es van produir el passat dimecres 11 de maig a Lorca, Múrcia.

Diaconia és l'obra social de la Federació d'Entitats Evangèliques d'Espanya, que agrupa a totes les comuniats protestants espanyoles i les representa davant de l'Estat. Ha iniciat la campanya 'Solidaritat amb Lorca' per recaudar fons per ajudar a tots els afectats.

La Unió Evangèlica Baptista Espanyola informa que degut al terratrèmol, ha resultat malmesa la Primera Església Baptista de Lorca, les obres de la qual tot just s'havien acabat i s'estava a l'espera d'inaugurar aquest nou temple. S'ha iniciat també una campanya per recollir fons pels damnificats.

El Consell Evangèlic de la Regió de Múrcia també demana donatius. En un comunicat, el Consell Evangèlic s'ha compromès a col·laborar amb totes les comunitats que s'hagin vist afectades, s'ha solidaritzat amb les víctimes mortals i tots els afectats, i fa una crida a tenir-los tots presents en l’oració.