Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) La diòcesi de Lleida ha estrenat un nou estudi- plató de televisió. Es tracta d'un espai de 20 metres quadrats que es troba en la mateixa seu del bisbat i que ha estat arranjat per poder enregistrar programes de ràdio i entrevistes, tant en àudio com en vídeo.
L'adequació d'aquest nou espai ha estat possible gràcies a la contribució del bisbat i a la col·laboració de persones que han participat voluntàriament i econòmicament.
A partir d'ara, la diòcesi compta amb aquest estudi-plató, senzill però funcional, i amb un mínim material d'enregistrament en àudio i en vídeo, que permetrà produir  amb qualitat acceptable,  gravacions i vídeos per penjar a internet.
 
D’altra banda, aquest dimarts es va fer l'enregistrament del primer nou programa de ràdio del bisbat de Lleida, que porta com a nom "De bat a bat al bisbat de Lleida". Un equip de persones voluntàries de la Delegació de Mitjans de Comunicació Social fa alguns mesos que venen preparant un nou programa magazine que s'emetrà cada divendres a Cope Lleida, (Ona Mitja), de les 19 a les 19'30 h, i a Ràdio Estel, (Freqüència Modulada) cada dissabte a les vuit del matí, després de l'emissió dels Laudes a Montserrat.
 
El responsable de conduir el programa és Francesc López Portolés. En Fernando Sánchez Ocaña, serà el qui anirà oferint línees de reflexió en l'editorial setmanal preparada per diferents persones col·laboradores. En Carles Sanmartín Sisó, informarà de la realitat diocesana en les seccions Notícies de la Diòcesis i Agenda.
Mary Bometon, el mateix Francesc López,  Carme Parellada i Irene García, entrevistaran  a diverses persones  i conduiran tertúlies amb un equip de nou contertulians de pensament cristià i de diferents àmbits socials i professionals. La Mònica Cabezuelo triarà escrits breus i poesies. I finalment, en el programa emès per Ràdio Estel, s'escoltarà la glossa setmanal del nostre Bisbe Joan Piris, llegida per ell mateix.
           

Divendres vinent dia 16 es podrà escoltar el primer "De bat a bat al Bisbat de Lleida", en el que la Irene García entrevista al bisbe Joan Piris.