Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) En la beatificació d’aquest cap de setmana de la mare Anna Maria Janer s’han pogut visualitzar els resultats de projecte de comunicació visual que van preparar les germanes de la Sagrada Família d’Urgell. A partir de les indicacions de la postuladora de la causa, Pilar Adín, el dissenyador Josep Rom va crear la imatge gràfica de tot l’esdeveniment.

En el seu bloc Rom explica com es van representar les virtuds més simples i properes del cristianisme de la mare Janer amb “una estètica clàssica, és una referència al segle XIX, però la tipografia corporativa del projecte és estilitzada i actual. La paleta de colors és concentra en el blau i un marró sorra que recorda els colors de la terra conreada, de les comarques del cor de Catalunya. La referència a la terra és molt important en aquesta identitat. Anna Maria Janer és una figura profundament arrelada en l'imaginari de la Catalunya central.”.

Josep Rom va dissenyar també la imatge del viatge de Benet XVI a Barcelona i ha preparat un cartell per CatalunyaReligió.cat.