Salta al contenuto principale
2 Catalunya Religió Ven 11/11/2011

(CR) Nova edició del Memorial Cassià Just. Per segona vegada la direcció general d’Afers Religiosos convoca aquest premi de reconeixement a persones o institucions que s’han distingit per les seves aportacions a la construcció d'un espai comú de respecte a la llibertat religiosa, de pensament i de foment del diàleg i la relació entre les diferents confessions religioses.

En la primera edició de l’any passat es va guardonar al cardenal emèrit de Milà Carlo Maria Martini.

A la convocatòria s’hi poden presentar candidatures i està oberta fins el 29 de novembre. Les aportacions directament vinculades amb l’àmbit religiós o de pensament poden concretar-se en la defensa dels drets humans, dels drets de llibertat religiosa i de pensament, de foment de la cultura de la pau, la justícia i el progrés dels pobles, de foment del coneixement, del respecte i del diàleg entre opcions religioses i de pensament diverses, de promoció de la convivència i la cohesió social i de defensa de la llengua, de la cultura o de la nació catalanes.

El Memorial pren el nom de Cassià Maria Just com un referent indiscutible en diàleg, humanisme, acolliment, solidaritat en favor de les persones més necessitades, llibertat d’esperit i defensa de Catalunya, des de la coherència amb la seva opció com a abat de Montserrat. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.