Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(CR) El 1999 “Signes dels Temps” entrevistava a Vicenç Ferrer amb motiu de la concessió del Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia. Aquest exmissioner jesuïta, mort l'any 2009, parla de la seva feina solidària amb els més pobres de la regió d’Anantapur, a l’Estat d’Andra Pradesh a l'Índia.

Sobre la solidaritat, Ferrer diu que "hi ha una energia que està present entre nosaltres que és l'energia humana i divina" i afegeix que "una obra bona és l'esdeveniment espiritual més gran que pot existir en aquest món". Explica que la Fundació Vicente Ferrer té 60.000 nens i nenes a les seves escoles i confessa que "volem fer el bé" i que "si poguéssim arribar a tota l’Índia arribaríem a tota l'Índia".

Respecte la immensa tasca que encara queda per fer diu: "Sé que nosaltres som molt petits, és com una gota d’aigua del mar. Però aquesta gota d’aigua no és només una matèria química, aquesta gota d’aigua és el més sublim que pugui existir a la història del món". Finalment, Vicenç Ferrer va una crida a tothom: "Hem de compartir, hem d’unir-nos amb la resta del món".

Si no veieu bé el vídeo podeu anar aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.