Salta al contenuto principale
Catalunya Religió

(Fundació Joan Maragall) Aquest dissabte es va reunir a Montserrat el nou consell de redacció de la revista Qüestions de Vida Cristiana. Una revista que ha anat consolidant la seva nova etapa, "segona època", sota l’impuls conjugat de l'Abadia de Montserrat i la Fundació Joan Maragall, i que vol mantenir la fidelitat als seus orígens. Tal com deia l’abat Josep Maria Soler en la recent presentació a la Sagrada Família, "ha de servir perquè els cristians puguin aprofundir les raons de la seva fe i trobar elements de reflexió".

El director Carles Torner ha convocat al nou Consell de Redacció de persones significatives en el món de la fe, la cultura, la recerca i el pensament, provinents del diversos indrets dels països de parla catalana, amb la voluntat de fer més presenta la revista al País Valencià i les Illes Balears.

Formen aquest consell, Gabriel Amengual, Emília Bea, Miquel Calsina, Agustí Colomer, Jaume Dantí, Joan Carles Elvira, Teresa Forcades, Ramon Pla, Ramon Prat, Núria Terés; i Pilar Saraís (Secretària de Redacció) i Josep Herrero (Cap de Redacció).

El número que està a punt de sortir té per tema monogràfic " La compassió" i el proper tractarà del "Cinema espiritual", fent-se ressò de l'allau de bones pel·lícules espirituals del 2011.

QVC és una revista per subscripció de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat i de venda a les llibreries religioses.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.