Salta al contenuto principale
Catalunya Religió Mar 22/05/2012

(Carla Herrero Nebot/CR) “Més de dos anys després del terratrèmol d’haití la situació ha millorat, però encara hi ha molta manca de seguretat i desordre” explica María Pilar Núñez, metgessa i missionera de la companyia de Maria de Lestonnac.

Núñez mai abans havia estat a Haití però els Salesians, després del terratrèmol, li van oferir anar a donar classes en una escola d’infermeria on havien mort tres professors a causa de l’accident. Un cop allà va ajudar a dissenyar una nova escola on ha tornat recentment per la inauguració i ha donat algunes classes. El nou centre de Ciències d'Infermeria ha estat costruït gràcies a l'ajuda de Càritas Barcelona i els Salesians.
 
En aquest vídeo, Pilar Núñez ens explica la seva experiència a Haití i assegura que “l’Església està en primera línia d’allà on ningú hi vol anar”. A més comenta que el que més li agrada de les missions és "ajudar la gent que se senti digna d'ella mateixa".
 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.