Salta al contenuto principale

(CVX - Casal Loiola) La comunitat Fòrum Joves, ja fa uns anys ens hem proposat viure la Pasqua en família, plenament, al mateix temps que oferim el servei d´ajuda a la celebració dels actes corresponents a la comunitat del poble on estem (Guàrdia de Tremp, Cantonigrós). Volem una Pasqua oberta a tothom, i totes les comunitats de la casa i famílies, tant de dins com de fora del Casal que volguin tenir una experiència de Pasqua a la creu i Resurrecció de Crist, compartint aquesta experiència amb el fills, però també volem recuperar aquells temps del silenci i pregària dels EE.EE que fèiem en la Pasqües joves al Centre Borja.

fòrum joves 2010.JPG

Considerem que en un moment litúrgic de l’any important, per reflexionar, retrobar-se amb Crist i fer una bona revisió de la nostra vida compartint amb Ell la seva mort i Resurrecció, d’aquesta forma la farem nostra i compartida amb Ell buscant, què ens demana avui a cada un de nosaltres, tant en la família, com en la comunitat?.
Volem donar-Li gràcies de tenir aquesta oportunitat de compartir aquestes vivències a la Pasqua i convidem a tots els que volguin descobrir aquesta experiència a que s’animin a venir.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.