Salta al contenuto principale

l'Espai POST_MISSA té lloc cada dissabte al Casal Loiola després de l'Eucaristia Jove. Està portat per joves universitaris que pocs anys enrere van poder gaudir d'un espai similar al propi Casal Loiola. Ara son ells qui, després d'haver gaudit de molts dissabtes nit al Casal, s'encarreguen d'organitzar les activitats per la nova generació de Joves Loiola.

L'ESPAI POST_MISSA pretén ser un punt de trobada per a joves d'ESO i Batxillerat que, després d'una dura setmana, troben un espai el dissabte per relaxar-se, desconnectar, conèixer gent nova, compartir bones estones i, sobretot, fer-se escoltar!

sexe.jpg

Aquest proper dissabte, 26 de Febrer, a les 21:00h, l'espai Post-missa proposa un tema provocatiu: SEXE I FE....

Alexis Bueno sj, responsable de Jove Loiola comenta: "Volem encarar el tema difícil i apassionant de la sexualitat il·luminada per la fe cristiana... Semblen coses oposades, oi? Sembla com si la fe només pot ser prohibició, repressió, por i sospita respecte de la sexualitat...

I què dir de les relacions prematrimonials? Què dir de l'opció de la "virginitat fins el matrimoni"... que avui sona totalment marciana?

Madonna diu: "fer l'amor és com beure un got d'aigua"... no té cap transcendència...

... Més encara, "si els dos volen", "no fan mal a ningú"

Us esperem, perquè volem afrontar el que es diu en molts ambients, dir una paraula provocativa... esperant el debat, que tots parlin amb gran llibertat!

En primer lloc expressarem els grans principis de la fe cristiana pel que fa a l'amor i la sexualitat, després veurem un cas concret i tractarem de discutir com s'hi aplica."

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.