Salta al contenuto principale

El santuari de la Cova de Sant Ignasi, manresa, ofereix l'Espai per a la Reflexió "I ara què?, Com orientar el meu futur professional i vital?". Aquest ja és el segon any que es realitza aquesta activitat de la qual es va fer ressó el diari La Vanguardia.

CONTINGUT:
En els últims anys de la carrera, emergeixen dubtes sobre les decisions que l'estudiant ha de prendre per encarar el seu futur. Aquest Espai de Reflexió oferirà eines i recursos per orientar aquestes decisions.

En aquest Espai proporcionarem: mètodes ,dinàmiques, testimonis d'experiències diverses, temps de reflexió personal, espais de diàleg

"Cova de Sant Ignasi" a Manresa
Camí de la Cova s / n - 08241 Manresa
www.covamanresa.cat

Des de divendres 4 (nit) al diumenge 6 (migdia) de març de 2011.

60€ És el preu de l'allotjament i menjar a la Cova de Sant Ignasi durant l'activitat. Estudiants d'últims cursos de carrera. Les places són limitades.

EQUIP ORGANITZADOR I INSCRIPCIONS:

Albert Florensa, professor de l'IQS, albert.florensa @ iqs.edu
Pep Mària, professor d'ESADE, pep.maria @ esade.edu
Llorenç Puig, professor de l'IQS, llorenc.puig @ iqs.edu

DETALLS DE L'ACTIVITAT:

Els participants dormen en habitacions individuals.

Les dinàmiques que desenvoluparem seran a vegades individuals (estones de silenci i reflexió personal) altres vegades en grup (estones de compartir i debat). Estem encara ultimant les activitats d'aquest any, però de manera orientativa, les dinàmiques que desenvolupem l'any passat van ser:

· Visita del Centre d'Espiritualitat "Cova de Sant Ignasi". Aquí el fundador dels jesuïtes, Sant Ignasi de Loiola, va estar resant i preguntant-se sobre el seu futur ("I ara què?") Durant 10 mesos, a principis del segle XVI.

· Presentacions dels participants.

· Exercicis de relaxació personal i meditació.

· Testimonis de tres professionals de diverses edats i gèneres que expliquen quins temes han tingut de decidir en la seva trajectòria professional fins al present, i què "instruments d'espiritualitat" els han ajudat en aquesta trajectòria.

Reflexió personal: com he pres decisions importants en la meva història personal?

· Mostra i comentar una pel lícula que mostra les tensions entre els valors personals, els valors professionals, els valors socials i els valors de l'organització en què treball. Buscar pistes per articular aquests diversos valors en la vida pràctica.

Pensar en el propi futur professional: com em veig dins de X anys?

· Presentació d'instruments de l'espiritualitat de Sant Ignasi de Loiola per a la presa de
decisions.

· Activitat optativa: Eucaristia (diumenge, al final de l'activitat, després de dinar)

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.