Salta al contenuto principale
Catalunya Religió Mar 2/11/2010

La carta de benvinguda a Benet XVI a Catalunya publicada al diari italià Corriere della Sera va rebre el primer dia més d’un centenar de noves adhesions. El signants arriben a 150.

Entre les noves adhesions n’hi ha de persones vinculades a diversos àmbits eclesials, com escoltes, acció catòlica, claretians, jesuïtes, escolapis, o salesians, entre ells, els provincials dels franciscans i dels carmelites. També rectors de diverses parròquies.

Del món social destaca l’ex-degà del col·legi d’Advocats de Barcelona, Antoni Plascencia; l’editor d’Editorial Casals, Ramon Manté; el professor d’Esade Josep Maria Lozano; i el meteoròleg Tomàs Molina. En la llista també destaca un bon nombre de professionals liberals i professors d’universitat.

En l’àmbit polític també hi ha un nombre d’adhesions significatives com Jordi William Carnes, primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Josep Poblet, alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona; Joan Antoni Barón, alcalde de Mataró, o l’eurodiputat Ramon Tremosa. També hi ha regidors de diversos municipis.

La carta de benvinguda a Catalunya ha tingut un ampli ressò en tots els mitjans de comunicació.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.