Salta al contenuto principale
2 Redacció CatalunyaReligió Gio 7/01/2010

 

Darrera entrega del reportatge sobre les reaccions a la designació de José Ignacio Munilla com a nou bisbe de Sant Sebastià. Aquesta part recull els comentaris dels entrevistats al voltant del futur que espera la diòcesi a partir del 9 de gener, dia de presa de possessió de Munilla.
En aquest documental de 30 minuts de durada intervenen personalitats destacades de l'Església basca com Pedro Luís Arias, Joxe Arregi, Ignacio Arregi, Txema Auzmendi, Ana Berrizbeitia, Jesús Martínez, Koldo Rodríguez, Jesús Vitoria que valoren què significa la designació de José Ignacio Munilla.
 
 
El reportatge es pot visualitzar en tres parts. En la primera es reflexiona sobre la personalitat de Munilla, en el segon bloc s'indaga sobre els perquès de la designació i finalment el tercer tall l'ocupen els comentaris dels entrevistats al voltant del futur de diòcesi.
 
Un equip conjunt de CatalunyaReligió.cat i Foc Nou format per Eloi Aymerich, Ramon Radó i Joan Salicrú s'ha desplaçat fins al País Basc per a dur a terme aquest reportatge que podeu veure en tres lliuraments a CatalunyaReligió.cat i llegir en el número de Foc Nou de Gener.
 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Immagine
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.