Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Carla Herrero Nebot/CR) Mossèn Jarque és un home entranyable. Amb unes vivències a l'esquena que costa imaginar: va passar sis anys a Fitchburg (Àustria) on va fer la seva tesi doctoral i va estudiar flauta travessera. També va estar tres anys a Ginebra, treballant a la Unió Catòlica Internacional de Premsa. És un home discret que no presumeix de tot el que ha fet. És curiós de saber (encara que a ell li fa vergonya dir-ho) que ha baixat el Montblanc esquiant. Fundador de Catalunya Cristiana, és probablement una de les persones que millor coneixia el bisbe Carrera i admira profundament la seva obra.

Per aquest motiu va considerar necessari recopilar tots els escrits de Joan Carrera a Catalunya Cristiana. Carrera va escriure setmanalment durant 25 anys una columna sota el títol Ara Mateix. Han sortit 1.304 articles. Aquests no són, però, tots els articles de Carrera. Queden fora d'aquest exhaustiu recull tots els escrits que el mateix Carrera va agrupar en cinc llibres diferents.

Mossèn Jarque ens ha rebut a casa seva i ens ha explicat tots els detalls d'aquest llibre, que porta també per títol "Ara Mateix", i algunes de les anècdotes que va viure amb el seu amic Joan Carrera.