Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Sempre he pensat que, posat a creure alguna cosa, és més raonable creure en la resurrecció que en què el teu futur estigui escrit en els astres, en les cartes, o que m’hagi de reencarnar en una vaca sagrada.

Hi vaig pensar de nou fa uns dies quan em vaig assabentar que des de fa poc el Canal Català emet cada dia per TDT una missa a les 12 del migdia. És un missa en un estudi de televisió, amb uns quants assistents i oficiada per un capellà el qual no tinc el gust de conèixer. Ja ho preguntarem. Veig que és una iniciativa que van oferir coordinar al bisbat de Terrassa, tot i que fa un temps ja ho havia promogut Tarragona, però llavors no va quallar.

Si també a les 12, però de la nit, posareu el mateix canal probablement us trobareu unes senyores i uns senyors que us conviden a resoldre la vostra vida trucant a un telèfon de pagament i explicant-vos què us diuen les cartes (no ho feu gaire més tard perquè llavors els senyors ja no hi són i les senyores s’han convertit en senyoretes que sempre tenen molta calor).

Tot plegat, a més de ser una mostra de que amb la TDT per ara no hi hem guanyat gaire, no sé gaire què em porta a pensar. Que un canal, que tant li fa enredar a la gent amb trucades i que els qui les fan s’hi deixen la pensió, també programi una missa diària no ho acabo de veure clar. Però d’altra banda, també és veritat que una missa mai fa mal i que farà el seu servei. A més, deixar més clar que la missa és gratis, que no es cobra entrada i que els capellans no et demanen el número de la VISA per ajudar-te.