Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Delegació Jove Bisbat de Lleida) A falta de tres dies per dijous sant, us deixem amb la veu i el cor de tres joves de la Diòcesi que ens transmeten amb paraules el seu testimoni.

"Estic davant de l’ordinador , dubtant com començar, no m’agrada el
que escric i em pregunto com em pot costar tant expressar amb paraules allò que dona sentit al que faig, al que visc. Descobrir Déu a la meva vida, és el millor regal que he pogut rebre i que no puc deixar d’agrair. Bé, ja he començat a escriure sense adonar-me’n, però on em porten aquestes paraules? A estimar sense mesura tal i com Déu m’ha estimat i m’estima encara, mitjançant tants amics, tant acompanyament en moments difícils, tant redescobriment de la seva presència a les Eucaristies o a les trobades de joves... Aquest llistat no l’acabaria mai i continuo sentint-me agraïda per tot l’amor que rebo. Però no voldria oblidar-me de l’amor que Jesús ens dona des de la seva creu. Aquest amor que es va fer present mentre acompanyava el procés de malaltia del meu pare, al veure tants infants amb tant mancança d’afecte, al conèixer tantes persones que cerquen sentit al que fan sense trobar-ho. És un amor que compromet, que et compromet a estar al costat de tanta gent que pateix, que no et permet no veure-hi, sinó que et llença a mirar i a estimar allò que mires. Aquest amor de QUI dona la vida per nosaltres, ens “contagia” a viure amb sentit, a estimar de totes a totes. Jo us convidaria a deixar-nos “contagiar” una mica, Déu ens acompanya!"

Marta Riera
Parròquia de Pardinyes