Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El Casal Loiola, en el seu segon cicle de conferències, es planteja una aposta pel diàleg interreligiós:

Ens proposem aquest any aprofundir en el coneixement i vivència de tres de les religions més majoritàries: l’ Islam, el Judaisme i el Budisme.

Tenim un coneixement molt superficial i anecdòtic d’aquestes religions i això dificulta un veritable diàleg entre nosaltres. Per tal que ens puguem apropar a la realitat d’aquestes creences, els seus principis i ritus, us convidem a escoltar i compartir vivències amb persones que, molt generosament, ens oferiran les seves experiències més profundes.

El cicle acabarà amb una pregària interreligiosa dirigida per Xavier Melloni sj, i amb la participació de tots els ponents.

4 de Febrer: l’ Islam amb Yaratullah Monturiol, experta en feminisme islàmic, escriptora dels llibres "Islam y derechos humanos" i "Dones a l’ Islam".

25 de Febrer: el Judaisme amb Jai Anguita rabí i director de la comunitat jueva progressista Bet Shalom de Barcelona.

18 de Març: el Budisme amb Ven Thubten Wangchen monjo budista tibetà president de la fundació Casa del Tibet de Barcelona.

25 de Març: pregària interreligiosa amb els tres ponents i Xavier Melloni, jesuïta i expert en diàleg interreligiós.

 

Totes les xerrades seran a les 21h. Entrada gratuïta. Confirmar assistència a info(Arrova)casalloiola(punt)org o bé trucant al 93.415.64.34 (17h-22h).