Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El cardenal Lluís Martínez Sistahc ha adreçat una carta a tots els capellans de l’arquebisbat de Barcelona en la qual els convida a concelebrar en la missa que presidirà Benet XVI i anuncia que se suprimiran les misses del 7 de novembre al matí per tal de facilitar l’assistència dels sacerdots a la cerimònia de la dedicació del temple de la Sagrada Família.

Segons recull la web de l’arquebisbat de Barcelona, la decisió ha estat presa “amb el parer favorable del Consell Pastoral Diocesà i del Consell Presbiteral”. La única excepció que es contempla a la supressió de les misses a les parròquies i centres de culte de Barcelona són les que se celebren en els monestirs, hospitals i presons. La carta de l’arquebisbe de Barcelona també recomana que per facilitar l'assistència a missa dels feligresos que no puguin anar a la Sagrada Família s’augmenti, si cal, el nombre de misses del dissabte i del diumenge a la tarda.

En la carta del cardenal Martínez Sistach també demana als capellans que “convideu els feligresos a participar en l’acolliment del Sant Pare a Barcelona, en la celebració de l’eucaristia al temple de la Sagrada Família i en els carrers per on passi des de l’arribada fins al comiat de la nostra ciutat”. Està previst que el papa es desplaci el diumenge al matí del Palau Episcopal (al costat de la Catedral) a la Sagrada Família en “papamòbil” per arribar a la celebració que començarà a les 10 del matí. També és probable que el papa pugui ser rebut pels barcelonins el dia 6 al vespre quan arribi a Barcelona.