Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La organització de Sant Egidi retransmetrà en directe la trobada Internacional de Pregària per la Pau  que se celebra aquest any a Barcelona. A través d’aquesta pàgina web es podran seguir per internet els diferents actes previstos per la trobada.

La trobada començarà diumenge 3 d’ctubre amb la assamblea d’obertura al Palau de la Música, on hi participaran personalitats com l’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach; el president de la Generalitat, José Montilla; l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; i la vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega.
 
L’acte de cloenda del dimarts consistirà en una pregària per la pau, diverses processons que arribaran a la plaça de la catedral de Barcelona i finalment una cerimònia que tancarà la trobada i on es llegiran diversos testimonis i la proclamació de la pau.
 
D’altra banda, CatalunyaReligio ha obert un canal a Twitter per seguir la trobada de Sant Egidi. D’aquesta manera facilitem  a tots els assistents a la trobada que participin via twitter en el nostre portal i així informar a la resta de lectors de CatalunyaReligió.cat de tot allò que els sembli interessant.
 
El hashtag és #santegidio2010. Tothom que hi vulgui participar és lliure de fer-ho en qualsevol idioma. Els continguts que es poden difondre són diversos: missatges, fotografies, links, etc. Tot i que encara falten uns dies per la trobada de Sant Egidi a Barcelona, el hashtag ja està en funcionament i tothom qui ho volgui pot començar a participar amb els seus comentaris.
 
En aquest hashtag, CatalunyaReligió també bolcarà continguts diversos i notícies sobre la trobada.
 
La organització de Sant Egidi ha dissenyat un seguit de bànners per difondre la trobada.