Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Un total de 71 nois i noies britànics han aterrat aquest diumenge a Catalunya per tal d’ajudar, els propers nou mesos, a perfeccionar l’anglès dels alumnes de les escoles cristianes i de les seves famílies. La iniciativa, endegada per la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i l’empresa Home to Home, pretén estimular la competència comunicativa de l’alumnat utilitzant en tot moment la llengua estrangera.

El Programa d’Auxiliars de Conversa és una proposta del Projecte Escola Multilingüe de la FECC pensat perquè les escoles adscrites a la Fundació –més de 400- puguin disposar d’un o més joves estudiants anglesos o irlandesos, seleccionats per Home to Home, perquè duguin a terme tasques d’assistència i donin suport a les activitats previstes en el projecte multilingüe del centre, 25 hores a la setmana, d’octubre a juny.

Al llarg de la seva estada, els nois i noies –procedents del Regne Unit i Irlanda- seran acollits per famílies d’alumnes de l’escola cristiana, de tal manera que la pràctica de l’anglès es podrà perllongar més enllà de l’horari escolar. Els joves anglesos, que han conclòs els estudis superiors al seu país, es prenen habitualment un any de formació abans d’incorporar-se al món laboral.