Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Mans Unides ha guanyat el Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia 2010. El veredicte s'ha donat a conèixer aquest dimecres al matí. Els finalistes han estat l'Organització Internacional del Treball (OIT) i la dirigent de l'oposició democràtica birmana, Daw Aung San Suu Kyi. El premi reconeix el treball de més de 50 anys d’aquesta ONG catòlica en el tercer món i la seva tasca de sensibilització social.

El premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia es concedeix a la persona, institució, grup de persones o d'institucions que hagi o hagin contribuït de manera exemplar i rellevant a l'enteniment i a la convivència en pau entre els homes, a la lluita contra la injustícia, la pobresa, la malaltia, la ignorància o la defensa de la llibertat, o que hagi obert nous horitzons al coneixement o s'hagi destacat, també de manera extraordinària, en la conservació i protecció del patrimoni de la Humanitat.

Després de 50 anys de lluita contra la fam, la pobresa i la injustícia al món la candidatura de Mans Unides ha tingut el suport de nombroses institucions polítiques i social.