Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(David Casals - CR) La Bíblia arriba al Twitter, des del Gènesi fins a l'Apocalipsi. D'això se'n carregarà Chris Juby, un britànic evangèlic de 30 anys, que dedicarà els propers dos anys de la seva vida a penjar cada dia un 'tweet' bíblic.

Cada 'tweet' ha de tenir com a molt 140 caràcters. Segons informa el diari britànic The Guardian en total seran necessaris fer 1.190 'tweeets'.

L'objectiu no és oferir una transcripció literal a la Bíblia, sinó que en cada 'tweet', es resumeixi molt breument un capítol de la Bíblia, utilitzant també sigles i abreviatures que fan servir els internautes. Per exemple, el primer capítol del Gènesi es resumeix en 23 paraules.

El canal de Twitter 'Bible Summary' s'ofereix en anglès i ja compta ara mateix amb gairebé 13.000 seguidors de tot el món.

El seu autor és Chris Juby, un dissenyador web de 30 anys que és director de culte d'una església evangèlica a Durham, al Regne Unit. "Per a mi és un hàbit normal llegir un capítol de la Bíblia cada matí i llegir sempre el Gènesi fins a l'Apocalipsi. Ja sóc usuari de Twitter per comentar la meva vida i la música, i vaig pensar que també podia compartir els meus resums", ha assegurat.
 
"Espero que això serveixi a la gent per llegir la Bíblia per sí mateixos", ha afegit Juby, que confia en que la seva iniciativa serveixi per donar a conèixer el text bíblic entre els usuaris d'Internet.