Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

“No podem afrontar la extraordinària situació que estem vivint com si no passés res. La inacció és l’únic que s’ha fet fins avui”. Així de contundent es mostrava Pepe Rodado, delegat de la Pastoral Obrera de Barcelona, en relació a la crisi econòmica i social que viu el país.
 
Cada dia augmenta el nombre d’aturats i segueixen sense treva els Expedients de Regulació d’Ocupació. La Pastoral Obrera de Catalunya i de les Illes està preocupada per la situació que viuen els treballadors arran de la crisi. Per aquest motiu han decidit que la  jornada d’estudi d’enguany tracti la Reforma Laboral.  
 
En l’acte, que se celebrarà el proper dissabte 13 de febrer, hi participaran experts de diferents àmbits: sindical, laboralista i empresarial. “Era molt important com a militants obrers cristians tenir els diferents punts de vista dels actors socials i econòmics respecte aquest tema”.
 
A banda de la taula rodona on s’exposaran els diversos punts de vista, hi haurà un dinar i una eucaristia. També es farà una posada en comú de les conclusions. Rodado, que també és rector de la Parròquia del Bon Pastor, creu que “és fonamental arribar a unes conclusions consensuades per fer front a la crisi. Nosaltres, com a militants de partits i de sindicats, des de la realitat que palpem i la reflexió respecte l’Evangeli, volem escoltar els criteris dels experts per consensuar una conclusió en relació a la reforma laboral i després cadascú de nosaltres aplicar-la en els espais on tenim presència”.
 

L’acte, tot i estar pensat per a militants cristians, està obert a tothom que hi vulgui participar. La data límit d’inscripció és el proper dijous 11 de febrer.