Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La setmana vinent comença el termini de les inscripcions a les escoles, que també és el moment en el que els pares han d’indicar si volen que els seus fills assisteix a l’assignatura optativa de religió catòlica. Per això, el Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de les diòcesis catalanes, el SIERC, ha iniciat ja la campanya de promoció per a que els infants i joves s’apuntin a la classe de religió. Per primera vegada, en aquesta campanya es fa amb suport d’un vídeo que es pot veure en diverses pàgines dels bisbats de Catalunya i al YouTube.
 

El vídeo, fet en català, s’ha enregistrat a la Seu d’Urgell i hi han participat joves de la comarca de l’Alt Urgell i d’Andorra. A més de la difusió a internet, se n’han fet 2.000 còpies en DVD que seran repartides entre tots els mestres i professors de religió de Catalunya i d’Andorra. El vídeo s’ha produït conjuntament amb l’editorial Cruïlla.
 
Aquest dilluns van presentar la campanya a la Seu d’Urgell. Aquest bisbat destaca per l’alt índex d’alumnes que escullen religió a l’escola, un 72% , per sobre la mitjana de la resta d’Espanya que està en el 70%.