Dia:  Giovedì, 5 de Dicembre
Hora:  a les 17:00
Lloc:  Sala de Juntes de la Facultat de Geografia i Història - Universitat de Barcelona. Barcelona
Sala de Juntes de la Facultat de Geografia i Història - Universitat de Barcelona
Carrer de Montalegre 6 , 08001 , Barcelona
Jornada

Violència i vulnerabilitat en l'obra de Simone Weil

El Seminari Filosofia i Gènere—ADHUC organitza les primeres Jornades Weilianes, amb el títol "Violència i vulnerabilitat en l'obra de Simone Weil".

Les jornades sorgeixen del treball que durant gairebé dos anys ha dut a terme el Grup de Lectures Weilianes, que es reuneix regularment per analitzar textos de Simone Weil. Integrants del Grup exposaran en dues taules de comunicacions el resultat d'aquest treball, parant una especial atenció a les obres que Weil escrigué a Marsella, Nova York i Londres. Així mateix, a les jornades participaran amb conferències dos reconeguts especialistes en l'obra de Simone Weil, Josep Otón i Alejandro del Río Herrmann. Aquesta activitat forma part del projecte "Vulnerabilidad en el pensamiento filosófico femenino. Contribuciones al debate sobre emergencias presentes", PGC2018-094463-B-100 (MCIU/AEI/FEDER, UE).

Coordinació: Teresa Hoogeveen, Andrea Pérez Fernández, Pau Matheu Ribera

Participant(s): Joan Manel Garcia, Mª Àngels García-Carpintero, Joan Nogués, Josep Otón, Amanda de Pablo, Oriol Quintana, Carmen Revilla

Organització: Seminari Filosofia i Gènere; ADHUC—Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat; VULFIL, PGC2018-094463-B-100 (MCIU/AEI/FEDER, UE)

Amb la col·laboració de: Departament de Filosofia UB; Facultat de Filosofia UB; Institut Català de les Dones