Dia:  Sabato, 18 fins domenica, 19 de Gennaio
Lloc:  Barcelona
Organitza:  Tarab Instituto Internacional  
Telèfon:  620 770 820
Preu:  75.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Barcelona, Barcelona
Curs

Unitat en la Dualitat. Formació budista

 

  • Lloc: Consultar
  • Aportació: 35€ estudiants de la formació / 75€ estudiants nous

La Formació Unitat en la Dualitat va arribar per primera vegada a la península el mes de juny de 2019 a Barcelona. Aquestes valuosos ensenyaments s’expandeixen per diferents països des de fa ja alguns anys: França, Alemanya, Índia, etc. Avui tenim el plaer i l’alegria de compartir amb vosaltres que la formació que va començar al juny continua tenint les seves portes obertes per a tots i totes els que vulgueu unir-vos.

L’estructura completa de la formació consta de tres mòduls més un quart mòdul que és la culminació dels tres primers. Molt resumidament els quatre mòduls tracten del següent:

L’objecte d’estudi del mòdul I de la formació és la Saviesa i el Coneixement extrets d’antics textos budistes de les anomenades escoles de la Ciència Interna de la ment i dels fenòmens.

En el mòdul II s’aplica el coneixement previ per al nostre propi desenvolupament personal.

En el mòdul III s’aprèn l’Art de Relacionar-nos (aplicació psicoterapèutica i destinada als altres).

El mòdul IV és l’aplicació Espiritual.

(Més avall en aquesta mateixa pàgina es troba el detall dels tres primers mòduls)

 

Tarab Tulku Rinpoche i la seva col·laboradora Lene Handberg van elaborar aquesta profunda, important i fascinant formació amb la qual ens submergirem en les profunditats de la nostra pròpia realitat i de la realitat que ens envolta. Un procés en el qual anirem fent conscients les eines internes amb les que aprendrem a transformar-nos i a transformar la realitat que experimentem.

Perquè et puguis unir a la formació hem dissenyat dos caps de setmana de “reciclatge” en què farem una síntesi dels dos primeres tallers del mòdul I, Escola Vaibhasika i Escola Sautantrika, per després, si ho desitjes, unir-te a l’abril al curs de l’escola Yogacara, taller III del mòdul I, que facilitarà Lene Handberg.

DATES
-Reciclatge Vaibhasika: 18 i 19 de gener
-Reciclatge Sautantrika: 4 i 5 d’abril
-Curs complet Escola Yogacara (taller III del mòdul I): 8 al 12 d’abril

Per a inscripcions i més informació: unidadendualidad@gmail.com