Dia:  Giovedì, 20 fins lunedì, 24 de Giugno
Lloc:  Monestir Samye Dechi Ling. Santa Coloma de Farners
Organitza:  Padmaling Espanya en col·laboració amb Tarab Ling
Preu:  445.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Monestir Samye Dechi Ling
Castanyet, s/n, 17430, Santa Coloma de Farners
Taller

Taller d’Unitat en la Dualitat

 

  • Aportació: 455 euros (descomptes per aturats, jubilats, etc)
  • Contacte / inscripcions: Irene tel 616 242 107 i Andrea 626 025 571

Unitat en la Dualitat (UD) és la interpretació moderna del concepte de “pratityasamutpada” (sànscrit) o ​​”Tendrel”(tibetà), la naturalesa interrelacionada de tota l’existència. Explora la versió original de la realitat a través dels ensenyaments de la Saviesa Interna de les Ciències de la Ment, els Fenòmens i la Realitat. Aquesta forma de presentar la Ciència dels fenòmens, la nostra percepció i possible transformació va ser desenvolupada per Tarab Tulku Rinpoche i estructurada en forma d’un curs acadèmic per Rinpoche i Lene Handberg. Aquest paradigma és el resultat de més de 30 anys de contemplació i desenvolupament continus.

Quin és el prestigi històric de la UD?
El contingut del curs s’extreu directament de les filosofies budistes. Les ensenyances de Buda Sakyamuni van ser discutides, desenvolupades i es van estendre al llarg del temps per diversos erudits orientals a les principals universitats, com ara Nalanda i Takshashila. Molts erudits tibetans contemporanis han considerat oportú posar aquests ensenyaments tradicionals a disposició del món actual. La Unitat en la Dualitat és una de les poques investigacions acadèmiques organitzades sobre les filosofies budistes i altres dominis de coneixement de l’antic orient com les tradicions vèdiques i el jainisme.

El que NO ÉS Unitat en la Dualitat (UD)
UD no es tracta d’una cultura, creença, religió o dogma en particular. Aquesta no és una pràctica meditativa comú, ja que té un equilibri perfecte entre els aspectes teòrics i els pràctics. Està més enllà de qualsevol límit creat conceptualment.

ESTRUCTURA DEL CURS
UD ajuda a percebre la realitat d’una manera totalment diferent i desafia les visions convencionals de la realitat individualista i definitiva. Els mètodes interdisciplinaris permeten ampliar, també, l’horitzó intel·lectual. Potser no produeixi canvis miraculosos, però per descomptat millorarà la forma en què es percep a un mateix i a la realitat externa. L’ensenyament de la UD indueix un autèntic desenvolupament, dóna accés a l’art de relacionar-se, mostra la genialitat de l’estructura darrera el camí espiritual i s’obre a la seva aplicació.

Alguns factors més:

  1. Estructura de curs única que consisteix en continguts de curs ben desenvolupats, discussions teòriques, discussions de grup i la seva aplicació pràctica.
  2. Professorat altament qualificat i experimentat.
  3. Reuneix diverses perspectives, com ara la investigació, el desenvolupament relacional i espiritual i un estil de vida ben equilibrat.
  4. Unitat en la Dualitat és rellevant per a tots i en particular per als practicants de psicologia, psicoteràpia, medicina, treball social, o per als que volen investigar i aprofundir en la perspectiva pràctica i teòrica de l’art de relacionar-se.

La formació completa consta de quatre mòduls, el tercer dels quals estarà enfocat a la psicoteràpia i la forma de relacionar-se amb els altres (adequat per a professionals de l’escolta o el servei).

El mòdul I, que consta de quatre tallers de cinc dies cadascun i dos caps de setmana, es farà a Barcelona. El primer d’aquests tallers de cinc dies és el que tindrà lloc a Santa Coloma de Farners, els dies 20 a 24 de juny, i és adequat per a no budistes, persones no religioses i persones budistes de qualsevol tradició, ja que està desproveïda de qualsevol tipus de sectarisme o religiositat. Són ensenyances pures, ofertes per poder beneficiar aquelles persones que se sentin interessades per elles.

Serà un taller teòric-pràctic en el qual s’impartirà una teoria que caldrà estudiar, reflexionar en grup i posteriorment meditar i experimentar. Si el grup es consolida s’impartiran els següents mòduls fins a completar els quatre de la formació completa.

 

Veure el programa complet del Mòdul I i notes biogràfiques de Tarab Tulku Rinpoche i de Lene Handberg

Més informació (en anglés) http://www.tarab-institute.org

Unity in Duality part 1, Lene Handberg 

Unity in Duality part 1, Lene Handberg

 

Unity in Duality part 2, Lene Handberg 

Unity in Duality part 2, Lene Handberg

En viu