Dia:  Giovedì, 20 fins lunedì, 24 de Giugno
Lloc:  Monestir Samye Dechi Ling. Santa Coloma de Farners
Organitza:  Padmaling Espanya en col·laboració amb Tarab Ling
Preu:  445.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Monestir Samye Dechi Ling
Castanyet, s/n, 17430, Santa Coloma de Farners
Taller

Taller d’Unitat en la Dualitat

 

  • Aportació: 455 euros (descomptes per aturats, jubilats, etc)
  • Contacte / inscripcions: Irene tel 616 242 107 i Andrea 626 025 571

Unitat en la Dualitat (UD) és la interpretació moderna del concepte de “pratityasamutpada” (sànscrit) o ​​”Tendrel”(tibetà), la naturalesa interrelacionada de tota l’existència. Explora la versió original de la realitat a través dels ensenyaments de la Saviesa Interna de les Ciències de la Ment, els Fenòmens i la Realitat. Aquesta forma de presentar la Ciència dels fenòmens, la nostra percepció i possible transformació va ser desenvolupada per Tarab Tulku Rinpoche i estructurada en forma d’un curs acadèmic per Rinpoche i Lene Handberg. Aquest paradigma és el resultat de més de 30 anys de contemplació i desenvolupament continus.

Quin és el prestigi històric de la UD?
El contingut del curs s’extreu directament de les filosofies budistes. Les ensenyances de Buda Sakyamuni van ser discutides, desenvolupades i es van estendre al llarg del temps per diversos erudits orientals a les principals universitats, com ara Nalanda i Takshashila. Molts erudits tibetans contemporanis han considerat oportú posar aquests ensenyaments tradicionals a disposició del món actual. La Unitat en la Dualitat és una de les poques investigacions acadèmiques organitzades sobre les filosofies budistes i altres dominis de coneixement de l’antic orient com les tradicions vèdiques i el jainisme.

El que NO ÉS Unitat en la Dualitat (UD)
UD no es tracta d’una cultura, creença, religió o dogma en particular. Aquesta no és una pràctica meditativa comú, ja que té un equilibri perfecte entre els aspectes teòrics i els pràctics. Està més enllà de qualsevol límit creat conceptualment.

ESTRUCTURA DEL CURS
UD ajuda a percebre la realitat d’una manera totalment diferent i desafia les visions convencionals de la realitat individualista i definitiva. Els mètodes interdisciplinaris permeten ampliar, també, l’horitzó intel·lectual. Potser no produeixi canvis miraculosos, però per descomptat millorarà la forma en què es percep a un mateix i a la realitat externa. L’ensenyament de la UD indueix un autèntic desenvolupament, dóna accés a l’art de relacionar-se, mostra la genialitat de l’estructura darrera el camí espiritual i s’obre a la seva aplicació.

Alguns factors més:

  1. Estructura de curs única que consisteix en continguts de curs ben desenvolupats, discussions teòriques, discussions de grup i la seva aplicació pràctica.
  2. Professorat altament qualificat i experimentat.
  3. Reuneix diverses perspectives, com ara la investigació, el desenvolupament relacional i espiritual i un estil de vida ben equilibrat.
  4. Unitat en la Dualitat és rellevant per a tots i en particular per als practicants de psicologia, psicoteràpia, medicina, treball social, o per als que volen investigar i aprofundir en la perspectiva pràctica i teòrica de l’art de relacionar-se.

La formació completa consta de quatre mòduls, el tercer dels quals estarà enfocat a la psicoteràpia i la forma de relacionar-se amb els altres (adequat per a professionals de l’escolta o el servei).

El mòdul I, que consta de quatre tallers de cinc dies cadascun i dos caps de setmana, es farà a Barcelona. El primer d’aquests tallers de cinc dies és el que tindrà lloc a Santa Coloma de Farners, els dies 20 a 24 de juny, i és adequat per a no budistes, persones no religioses i persones budistes de qualsevol tradició, ja que està desproveïda de qualsevol tipus de sectarisme o religiositat. Són ensenyances pures, ofertes per poder beneficiar aquelles persones que se sentin interessades per elles.

Serà un taller teòric-pràctic en el qual s’impartirà una teoria que caldrà estudiar, reflexionar en grup i posteriorment meditar i experimentar. Si el grup es consolida s’impartiran els següents mòduls fins a completar els quatre de la formació completa.

 

Veure el programa complet del Mòdul I i notes biogràfiques de Tarab Tulku Rinpoche i de Lene Handberg

Més informació (en anglés) http://www.tarab-institute.org

Unity in Duality part 1, Lene Handberg 

Unity in Duality part 1, Lene Handberg

 

Unity in Duality part 2, Lene Handberg 

Unity in Duality part 2, Lene Handberg