Dia:  Sabato, 18 de Gennaio
Hora:  a les 9:45
Lloc:  Centre Cívic del Carmel  . Barcelona
Organitza:  Centre Cívic del Carmel 
Telèfon:  932 56 33 33
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Centre Cívic del Carmel 
Carrer del Santuari, 27, 08032, Barcelona

Per saber-ne més

Visita guiada

El sufisme, a Horta-Guinardó

Una de les expressions espirituals que hi ha al Districte és el sufisme. El sufisme és una de les formes de viure l’Islam.

Aquesta religió té un rerefons espiritual molt potent on expressions artístiques com la música, la poesia i la dansa tenen un paper molt important. Durant el mes de gener visitarem el Centre Sufí Naqshbandi Haqqani. Si tens ganes de saber en què consisteix aquesta pràctica espiritual i de conèixer-la de primera mà, t’hi esperem. Ens trobarem al Centre Cívic del Carmel.

Cicle Diversitats de culte a Horta-Guinardó

La diversitat religiosa i espiritual d’una ciutat es manifesta de maneres ben diverses. La millor manera de conèixer-la és acostar-se als espais de culte, entrar-hi, visitar-los, preguntar i tenir la oportunitat de parlar amb les persones que hi freqüenten i s’hi reuneixen. Durant el primer trimestre de 2020 els Centres Cívics d’Horta Guinardó i el Servei de Convivència i Interculturalitat del Districte us proposem un cicle de visites pels diferents centres de culte que hi ha al territori. Anima’t a conèixer la diversitat de creences que conviuen als barris de la ciutat.